Žárlivý

Žárlivý

Anotace: no comment

Tramín červený
Cabernet saugvinon
Hochu můj naivní
Život je boj

První sklenice
Další cigáro
Hochu můj naivní
Dej mi pokoj

Láska bez citu
Smrt mi chybí tu
Hochu můj naivní
Stisk svůj povol

Jednoho večera
Bezdechu našli ji
Hochu můj naivní
Budeš mít bol?
Autor Ja-Mijina, 02.02.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí