Lidi nevěří

Lidi nevěří

Anotace: Snad nemáte taky dost síly?

Málo kdo má v sobě dost síly věřit tomu,že jsou věci jiný.
Málo kdo má v sobě dost síly věřit tomu,že jsou věci jiný.
Málo kdo má v sobě dost síly věřit tomu,že jsou věci jiný.

Úsvit jiskrný se rozlije po okolí.
Láska přebolí stejně jako stesk.
Mám pod záštitou,v dlani ukrytou,
mrtvou zabitou,tvou krásu a lesk.

Ve spárech dravců jsou oči oteklé.
Hvězdných plavců však neubývá.
Zorničkou zúženou do výhně vtaženou.
Bludičku v obřadu neuhlídá.

Pokud jsi zloděj nejsi u nás vítán.
Pokud jsi vypravěč tak nám něco řekni.
Že ti teče do bot to nás nezajímá
A když prosíš o odpuštění,tak si na zem klekni.
Na zem klekni

Proč lidi nevěří?
Venku se zešeří.
Kouzelná máteří
Čaruj!
Pohádky kolem jsou.
Lidi je nenajdou,
protože slepí jsou
Čaruj!

Tajemné hrady plné falešných knihoven.
Bezhlavý rytíř z podpaží se dívá.
Něco lze získat jedině podvodem.
Strom s vyrytými jmény ve větru se kývá.

Proč lidi nevěří?
Venku se zešeří.
Kouzelná máteří
Čaruj!
Pohádky kolem jsou.
Lidi je nenajdou,
protože slepí jsou!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 04.10.2005
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká a moc zajímavá básnička!

04.10.2005 09:20:00 | Erybeth

Zajímavá chlape!

04.10.2005 09:13:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí