„Dokonalá smrt“

„Dokonalá smrt“

Anotace: ...

Mám hlavu položenou v oprátce
a kat podkopává stolici,
strach volně mění se v poddajnost
a lituji každého činu.
Na pokraji smrti.

Dech pomalu mění se v
záchvaty sípání a kašle,
naposledy přeříkávám modlitbu,
než můj život zhasne.

Chvěji se, však zima mi není,
Slyším bubnů dunění
a řev pobavených lidí.

Kolem sviští rajčata a
já přestávám vše vnímat
toť „dokonalá smrt“
tak račte se podívat.
Autor Holmy, 02.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta G., veronicie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lůza se baví,
rajčata hazí,
rozum jim schází.
Pravdě konec připraví.

Moc hezké:)

02.02.2009 20:45:00 | Markéta G.

Trocha morbidní, ale stáhne to a člověk nad tím musí přemýšlet...

02.02.2009 19:58:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí