Andělé

Andělé

Anotace: vraťte se zpátky

Měla jsem anděly, měla je v hrsti,
nejistá zůstanou-li,
sevřela jsem pevně jejich pěsti,
a oni mi uletěli.

Natahujíc ruce,
křičím vraťte se zpátky,
bolí mne srdce,
můj chtíč je však krátký.

Nelze použít velkou sílu,
na křehká andělská křídla,
mám v sobě stále víru,
že ucítím vůni mýdla,
že spatřím jejich tváře
že zas oslní mne záře.

Ucítím zas dotyk vřelý
a můj duch bude zase celý.

Stále budu doufat a čekat.
Zatím sama a ve tmě.
Autor Markéta G., 02.02.2009
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tomáš Přidal, Johny Styx, Radek.oslov.Šafárik, veronicie, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc pěkná

05.07.2009 16:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí