Pozdě

Pozdě

Anotace: ...

Vyhoupl se koutouč sluneční
na temné nebe,
ona šaty měla sváteční,
šla ulicí, hledala tebe.

Smráká se, ztemněly ulice,¨
pevným krokem jde, avšak bojí se,
Před putykou stojí chlápků pár,
mají snad nějaký svár?

Dělá, že je nevidí,
že neslyší jejich řev,
ránu uslyší, teplo zacítí,
temnou ulicí řine se její krev.

Kulka zbloudilá
prošla davem,¨
a dívka spanilá,
spadla na zem.

Skelný pohled spod řas,
napověděl, nepřišel jsi včas.
Autor Markéta G., 02.02.2009
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Raziel PsyDearth Characith, veronicie, sondulacek, Mišiačik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné.

02.02.2009 21:22:00 | veronicie

máš tam pekné rýmy, za tie posielam TIP:-)

02.02.2009 20:42:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí