Noc hvězdného prachu

Noc hvězdného prachu

Anotace: Zamyslela jsem se při pohledu na noční nebe nad sídlištěm.

„Bratře, řekni mi, jsou dnes vidět hvězdy?“
Nejsou, to jen sníh se odráží od černé oblohy.
To zrcadla ve tvých očích se smějí
a vytváří obraz tvé duše zasněnosti.

„Bratře, pověz, jaké je být hvězdou?"
Veliká čest a služba nebeského svitu.
Jsi světlem a jsi jedna z miliónů podobných.
Podle silné záře pozná se oddaný posel.

„Bratře, podívej, v mých dlaních jsou hvězdy!"
Nejsou, to jen čáry životů se v nich protínají
a se světlem tvých laskavých očí
rozutíkají se do nekonečna...
Autor Ariella13, 03.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Simísek, Elwig, voedor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ju, tak tohle se mi moc libi...
ja chci mit taky v dlanich hvezdu...

15.04.2009 14:04:00 | strašidýlko-střapatý

I nekonečno má svůj počátek a konec...

03.02.2009 20:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí