Zívání ....

Zívání ....

Anotace: bez obalu ...

s dlaněmi na očích ponořen do hluboké noci vlastního bezvědomí, jen tiše hučící meluzína něžně promlouvá k jeho srdci, vzpomínky života, hřejivé okamžiky minulosti kouzlí na jeho pokřivených rtech úsměv, hloupostí zmlácený, v tratolišti marnivosti v které utápí své myšlenky, je čas vyjít ven, nahý, bez obalu a své skořápky, ukázat se světu a hlavně sobě samotnému, přestat lhát o své jedinečnosti a schopnosti být sám mezi čtyřmi stěnami cizího domu, na to je příliš chabý klaun, umí se smát, umí hrát, však tak nějak zapomněl žít s druhým sobě tak blízkým člověkem ... rozsudek, poprava bude velkolepá, na imaginárních kolenou klečí a marně hledá slova, musí s vlastní modlitbou na pranýř kam provázet ho budou tóny basových chórů, zní v nekonečné smyčce .... dost, plout, jen tak si plout, nechat se unášet na vlnách dalších dnů ... budou, krásně voňavé, začíná cítit jaro a déšť, těšit se z první bouřky, pohledem k nebi spočinout a zemřít ... znovu povstat hlínou umazaný a pak už jen milovat láskou bezmeznou v té nejčistší a nejhlubší podobě ...

*je krásné mít sny a ještě krásnější je naplňovat*
Autor vapiti, 03.02.2009
Přečteno 323x
Tipy 28
Poslední tipující: fab four, jedam, NikitaNikaT., Holis, carodejka, Bíša, Noc17, hanele m., Chancer, floreciente, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokud snis tak krasne jak pises, pak je vse v naprostem poradku, moc krasne s srdickove napsano.

04.02.2009 16:20:00 | carodejka

Je nádherné mít sny, ale nesmí se hned splnit všechny..co bychom měli pak??

03.02.2009 19:47:00 | Chancer

Ta láska v nejčistší podobě je láska která umí nevlastnit a to je Petře příliš těžké pro obyčejného člověka........jak ti rozumím......jak moc...

03.02.2009 15:55:00 | Lucie Teru

bez komentáře
ST

03.02.2009 15:03:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí