Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: ...

Šampaňské dotuje poslední vzlyky,
třes rukou, škytavku, grky a tiky.
Šampaňské topí vše, co bylo dřív
a chce zas nový půlnoční slib:
Že budu poctivá, budu se šprtat?
Že už se v jídle nebudu vrtat?
Kde na to brát sílu??
"Jak k jídlu, tak k dílu!"
Že si budu čistit zoubky dvakrát denně?
A že už nebudu hrách házet po své stěně?
Že budu brzo chodit spát
a najdu někoho, kdo mě má rád?
A že už nebudu zneužívat pití?
Pití jako život-všechno je jen k blití!
Že budu vypadat o hodně líp?
To je fakt debilní půlnoční slib!

Slavnostně slibuju přede všema,
že si to rozdám s všema lahvema!
Slavnostně přede všema slibuju,
že se co nejdřív pořádně zfetuju!
Přede všema slibuju slavnostně,
že můj život dopadne žalostně...

Prosinec
Autor DalfaSalfa, 03.02.2009
Přečteno 499x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, 6thSun, démon zatracení
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Není to můj šálek absinthu, ale našel jsem v tom skvělou pointu:D MT...megatip:D

03.02.2009 15:55:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí