TY PANE

TY PANE

Anotace: ...

*

Jehova vstoupil
do božího světa
...osvěta
Skřípání zubů
vykotlaných dásní
bezzubá kosa
...klátí
Množinu početí
vrtochy ovulace
pohledy do očí
propletená těla
...topoří
Vlas zmuchlaný
v cuckách vžitý
kolaboruje k
k čemukoliv
co snad ni svaté
...proklatě
Nahatě kulháme
okatě svatě
nohama přítěží
cestou pro bohaté
trpění souznění
čeho jsi mámení
...osude
Rozmary andělů
kabelky duše
tousty ďábelské
pro hosty kutě
nechtěné žvásty
dělení kasty
pomáda stresu
...na tváři
Křeč v ústech
vylhané úsměvy
pohledů kalných
zježené brvy
hrané do davu
v úklonách
chlupy z uší
poníženost těla
...ty pane
Suď cos vykonal

*
Autor WAYWARD, 03.02.2009
Přečteno 356x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Manon.H, Holis, Bíša, lucajda89, jedam, okapovaroura, jita.1965, Tygropes, střelkyně1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já taky!:o)

03.02.2009 21:32:00 | střelkyně1

Tak si Jehovu docela představuji.
Ty zvěsti nelhaly.

03.02.2009 20:25:00 | s.e.n

našla jsem si tam své..

03.02.2009 17:23:00 | Mbonita

No ale jsou taky na světě hodný lidi, někteří i dobře vypadající, i takoví, co lžou jenom malinko

03.02.2009 17:03:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí