do průvanu

do průvanu

Anotace: ..

Spálili jsme lásku naší
...časem
vítr naše srdce zháší
a já jsem
to byl kdo otevřel bránu
k ránu do průvanu
spálili jsme to co bude
zbylo jenom to co bylo
bloudili jsme za přeludem
a padli v obklíčení
reality,času
banality,hlasu
co nalhává divný rady
podporuje naše pády..
Autor zenge, 03.02.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí