Kdo ví

Kdo ví

Anotace: Asi z toho vyčerpání už ani nevím, co říkám...

Bezvládné tělo,
ležící na zemi.
Díra,
prokousaná skrz něj.

Důvěra,
zabitá zkouškami.
Síla,
zničená jejich Životem.
Týdny
měnící se v pouhé dny.

Cesta,
bez žádného konce.
Nekonečné čekání,
na nic.
Voda tekoucí,
do bezedné studny.
Sny čekající,
ve své naplnění.

Vyhasínající plamen,
starého ohně.
Vysychání posledních kapek,
živé vody.
Usychající listy
léčivých květů.

A tma
uvnitř světla.
Autor LittleTear, 03.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi nelibi. necim v sobe me odpuzuje.
ale to posledni... tma uvnitr svetla... tim si me dostala. to je skvele receny.

20.02.2009 18:27:00 | Layla.

promin, ale se mne to nedotklo, nudaaa.

03.02.2009 21:50:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí