Slzy..

Slzy..

Anotace: ..

Slzy..
že čo sa zmenilo?
(čo už by sa aj mohlo)
k zemi padajú
nemilo
niet rúk
čo by sa zohlo

nepadajú jej pod nohy
vytryskli medzi hviezdy
zasiahli vprostred oblohy
anjela ako z kriedy
celý mokrý je od sĺz
mráz pozliepal mu krídla
cencúľ prevísa spod pŕs
dúha most neposkytla
padá s tou triešťou ľadu
v panike hviezd sa chytá
sám bez ladu a skladu
slzičky nespočíta

ako vždy
z neba spadol
ešte má jednu v oku
slzu by neukradol
vrátil ju
s bozkom..
a ona v šoku
Autor Petbab, 03.02.2009
Přečteno 486x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, Holis, el viento, Lorraine, okapovaroura, enigman, WAYWARD, Psavec, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedním slovem : krásné!!!

05.02.2009 09:52:00 | toužím.jít.dál

...pro mne je to ST

03.02.2009 22:15:00 | WAYWARD

Moc hezky jsi to zakončila.

03.02.2009 21:27:00 | Psavec

Andílku...

03.02.2009 20:40:00 | Simísek

Velmi mne zaujal závěr, nečekaný, ale moc pěkný.

03.02.2009 20:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí