holka

holka

Anotace: ...psanci.cz

... chci bejt ta holka, co si ví rady

čas běžel
venku běhalo
pár šťastnejch lidí
dals mi na výběr
tajemství nebo
cesta dál
vzals můj život
jen tak do rukou
nechtěls říct
co chceš
a já nemohla najít
slova.

*

řekni mi jen jednu větu
řekni mi jen jedno slovo

přeju si
vidět tě jednou
po boku mně
tak
je na tobě
jak se zachováš
jestli vezmeš
můj život
znova do rukou
a tentokrát
ho nepustíš

řikám
si střízlivej

žádná cesta

do you cry?
/žádný odpovědi/
/doufám, že mě nevidíš/
/dyť už si odešel/
/si členem mýho
srdce-prostoru/

chci cejtit
jak je to dobrý

v opuštěnym
koutku oka

tichej hluk
a kolem je pár duchů
co tě lákaj

nikdy nevíš
jak a proč
bereš
to za svý
a dokážeš
si s tim
pohrát.

odmítáš drogy, odmítáš sex s holkama, co si nevěděj rady

rovina citu
neni.

řikám
si střízlivej

jak tu můžu
jen tak stát?

chci cítit

nikdy nezapomenem
nikdy neprominem
nikdy ti nebudu lhát

*

nic se

ne(do)týká

všechno
má konec
a já
na něj čekám

skončíš
to
navždy.

si střízlivej

kolem sou desítky
baletek
co dělaj
že nic neviděj

možná
už osleply
tak jako holka, co si neví rady

.

na mym citu
nezáleží

**

ve spojení

.

(jediná dávka si ty)
(ztrácim se v davu a asi prší)

na co čekáš?

ze mě se nevytratíš
Autor embryo v hlave, 03.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: kucky, stmivani.na.lepsi.casy, Elča, bloumej očima, Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mě se to dotklo, citlivě a silně, prostě jo

04.02.2009 14:09:00 | Elča

moc slov a pro mne zadny poeticky dojem... a to anotace? to ma byt co?? vyzva k emigraci?:

03.02.2009 21:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí