...

...

Anotace: ..

Suchej prach,
přilepuje boty na cestu,
snad bez konce...
Nohy mám jak z kovu,
a země je magnetem.

Jen vůle táhne mě k cíli,
je-li ovšem nějaký.??
cítím zradu ze všech stran,
hory jsou daleko...

Na cestách ostré hroty,
mám znich husí kůži.
Všichni se spikly,
nikdo mi ruku nepodá.

Magnet zesílil,
jsem celá kovová
a padám.
Slunce mi vypaluje oči...
DOBOJOVÁNO
Autor ThiNuShK4, 03.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak když to zaujme i saddovou, to musí už bejt něco... XD

05.02.2009 18:13:00 | Morion

to mne zaujalo...

03.02.2009 21:39:00 | saddova

"cítím zradu ze všech stran" ??? to mě mrzí...
(spikli, celá) - bacha na překlepy

03.02.2009 21:19:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí