Pláně

Pláně

Anotace: ................

Zelené pláně
drsná krajina
země tří barev
divokého tance
kterému harfa vládne
skřítci
z legend
kteří putují
jak sami Irové
po velkém světě

všichni pivo pijí
březen se blíží
trojlístky září
nad námi hvězdy
nám cesty
ukazovat budou
k smrti

do zakouřených hospod
dýmky tu voní
draci kteří
spí v horách
na Vysočinách

v každé duši
zarostlého horala
který
když se pivem nalije
jizvy si zalije

se probudí
staří bohové
v krvi(duši)
znovu ožijí.
Autor Vlk v rouše, 03.02.2009
Přečteno 295x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Bíša, Markéta Hl., Kristine Clary-Aldringen, Lissa, 6thSun, Tacca, okapovaroura, Psavec, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseňka, líbí se mi.

03.02.2009 23:00:00 | Psavec

nejen pivem...

03.02.2009 22:58:00 | enigman

Zajímavá a myšlenková báseň...

03.02.2009 22:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí