Malíř básníkem

Malíř básníkem

Anotace: ...

Mám ráda básníky a listy co rostou na podzim
Večery kdy vítr hraje si s rákosim
Sluneční zář co vykoukne z mraků
a černé stromy v pozadí jak řada vojáků
Samotnou loďku na rybníce
jenž je inspirací pro malíře
Nakonec i tu cestu co vede z města
do věčných dálek s loukou i rybníkem
na níž je loďka
a vloďce malíř co hraje si na básníka.
Autor Laura 2, 03.02.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a "básník" na "malíře",kdo ví

04.02.2009 20:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí