Povrchní

Povrchní

Anotace: ....

Neváhej, podej mi ruku
dám ti papír na záruku,
že měsíc s tebou budu
a co potom bude dál?
To necháme na osudu...
čeho by ses tedy bál...

Neváhej, podej mi ruku
z těch tisíců dalších kluků
zvolila jsem tebe jen,
tak jak čísla v loterii
byl jsi dneska vyvolen.

Miluju tvůj něžný cit,
a tvůj šarm a ostrovtip,
Vytříbený módní vkus
nemalé je pro mnne plus.
Jenom ještě netušíš,
- spadl si mi do sítí
až se oči nasytí
sečtu všechny splátky,
vyvrhnu tě zpátky.

Až přidám tě do alba
minulých mých vztahů,
(snad se tam tvá fotka vejde)
nevyvíjej snahu,
však tě to zas brzo přejde...
Copak na tom lásko sejde?
Odhalíš tu podlost klamu
jsi jen další do seznamu...
Autor Flamy, 03.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí