AKtivní nenávist

AKtivní nenávist

Anotace: ...

Aktivní nenávist zahořela v okamžiku
Pocity zloby svázané do uzlíku
Pocity negace
Bolest a stín
Že ty jsi příčinou
To dávno vím

Nenávidím tě
A chci tě
Miluju tě
A musím mít

Ne, nikdy tě nedostanu –
Budu čekat, sama žít

Nepočítám okamžiky
Ve kterých tě proklínám
Nepočítám pusté noci
Kdy na tebe vzpomínám

Nepočítám okamžiky
Kdy jsem se v tobě zapomněla
Nepočítám okamžiky
Kdy aspoň ve snu jsem tě chtěla

Jsem tě chtěla zabít,
Vysát ohnivou krev z žil
A připomenout ti sebe
Pro koho jsi vlastně žil?

Roztrhal mou duši
Zničil moje tělo
Vysál moje srdce
Které tě rádo mělo

Nechal mě tu zničenou
Skolené tvé zvíře
Já jsem tě vážně měla ráda
Byl jsi mým pilířem

Teď sama smolím pocity
Na kus papíru
A příčinou jsi Ty
Má nenávist na míru
Autor Ammazonic, 04.02.2009
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Seanko, Bíša, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí