Kus masa

Kus masa

Anotace: Nenávidím tě.....

Jsem usmažená zaživa
Jsem kus masa, tvá obživa
Zhltneš mě znovu na potkání
Jsi život co se ke mně sklání
Jsi něco, po čem toužím,
Jsi něco, co mě souží
Sleduji tě jako kouli ohnivou
Láká barvami, má sílu dunivou
Letí mi přímo do očí
Snažím se uhnout, nejde to
Na moje srdce útočí
Zaslepuje mě – … a je to,
Nic nevidím, jen zlatý plamen tančí v mých očích
Jsi ďábel a já anděl, co v náruči tvé zase skončí..

Jsi nekonečná múza bytí
Nemám rozpaky, není zbytí
Potřebuju Tě –
Ty to víš
Využít mě se nestydíš

Můj nejsi, nikdy nebudeš
Ani bych o to nestála,
Tak proč stále myslím jen na to,
Jak bych se k tobě dostala…

V hlavě zraje pomsty plán -
Ty zasloužíš si pohřbít zaživa –

Tak proč jsem to stále já,
Jen kus masa, tvá obživa?
Autor Ammazonic, 04.02.2009
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: Seanko, Holis, Bíša, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí