Udělat jen tak něco jinak..

Udělat jen tak něco jinak..

Anotace: ..stejně je to všechno jinak

Ustříhnout si vlasy,
udělat něco, co se ode mě nečeká,
nebo taky čekat až mě někdo polechtá.
Třeba štětcem nebo vlasem,
stejně je to jedno.

Lehnout si na mokrou trávu,
nosit každou jinou ponožku,
nebo botu.
Nalakovat si jeden nehet zeleně a druhej modře.
Nosit jen jednu náušnici,
je jedno jestli tu nebo tu.

Číst pouze začátek a konec skript,
to co je mezi nevnímat.
Nebo přeskakovat řádky a psát si na přihrádky,
do kterých schovávám sny.

Mluvit, když je ticho,
plakat, když je mi do smíchu.
Nevím jestli budu dělat to nebo to,
stejně je to všechno už jedno...
Autor Ztracena.v.realitě, 04.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, zlomený a nanicovatý -__-, Mounkey, Blázen? =), enigman, Kapka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nic není jedno:)hezky jsem si početla:)

04.02.2009 20:58:00 | Mounkey

Taaak a můžeš si za to sama.... =) jdeš do oblíbených... ;)

04.02.2009 17:42:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí