Hráčské zaujetí

Hráčské zaujetí

Anotace: pokus o znovurýmování

A já budu dál sedět
ničeho si nevšímat
a jíst výborný sýrový tyčinky
Do blba z okna hledět
pch, klidně mi dej mat
a nepředstírej, že to umíš hrát

Šachy jsou hra kde nemusí zůstat jen jeden
a pěšák neporazí krále
I když zákusek je sněden
boj může pokrčovat dále

a nepokoušej tipovat
...kdo vyhraje...
Autor Fuori dal mondo, 04.02.2009
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: Shirai Yoshiro, Kyle, Anita Buchtová, losscar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí