Píši

Píši

Anotace: z hodiny Českého jazyka

píši, píši, básně, sliby,
píši, sním a v nich již dávno nevěřím
ač slepý jsem, tak vidím
sluchu nemám, přec naslouchám

rozsvicím bílé slunce noci
zavírám v prostoru
všeci světla nemoci

rudá světla - záře očí
lesklá skvrna mou hlavou točí

rozkvetlá duše
smutně mnou plyne
v Jitřenky stínu
rodí se - hyne

těžký vzduch
a lesů hluk ...
v městě klid
dnes musí být

prázdné kostky
lidmi plují

z šedé země
tiše se line
modravý zvuk
jezer a luk
dálav i blížin
hor ledových
i žhavých nížin
Autor Narrion, 04.02.2009
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Mejaleleth, Zelená okurka, losscar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí