Saigon

Saigon

Anotace: ,,

Napalmem spálený
a místo nohou pahýly
v Saigonu jsme válčily
v patnáctý legii
Za strýčka Sama
v dálce jsem bojoval
tys byla doma sama
a já se bál
že nespatřím tě víc

V krvavých řežích
v džungli zrádný
tam život počítal se na dny

Pak jsme se vrátili
s medajlí za zásluhy
a kromě kriplkáry
zbyly mi jenom dluhy
tys byla pryč

Jak spousty lásek končívá
skončila naše taky
teď umíráme za živa
už nehrajem si na vojáky

V krvavých řežích
v džungli zrádný
spočítáno už mám na dny...
Autor zenge, 04.02.2009
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: židle, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí