Diagnóza: prales

Diagnóza: prales

Anotace: ...

Mám prales.
Dvacet druhů kytek
i s moskyty,
deset druhů želv,
zatuchlý vzduch,
vlhko, vedro...

Mám prales.
Nekontrolovatelně
se množící ryby,
pavouky v rozích,
tropickou malárii,
vlhko, vedro...

Potřebuju studenou sprchu,
hamaku a tukana,
anebo možná aspirin...
Autor voedor, 04.02.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá "skovka"... "o) Vážně, píšeš výborně!

05.02.2009 17:30:00 | Churry

to je pralesovka...

04.02.2009 22:08:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí