Temná ulička

Temná ulička

Anotace: tak mě napadalo..:)

Temná noc je kolem nás,
line se jak černý pás.
V černé, temné uličce,
procházíš se.. a čekáš na mě.
Procházíš se, čekáš dál,
chceš mě vzít na noční bál.
Bál už končí, ty se ptáš,
kam ses asi poděla?
Kde jsem já? A kde jsi ty?
Kde jsou naše pocity?
myslíš na mě, kdepak sem?
Hledáš snadnou odpověď.
Nerozumíš tomu a já též.
Proč jsi neodešel?
Temná ulička ti radí:"Běž!"
Ale ty víš, že ulička skrývá temnou lež.
Autor Kakušín, 04.02.2009
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí