MY

MY

Anotace: ..o nás..

Sbírka: Ze Srdce

Víš, jaké to bylo, když jsme spolu byli?
Každým okamžikem jsme žili.
Každý okamžik a každá minuta,
pro nás jako nekonečná hodina.
Když spolu jsme, velká je moc,
temná a černá je dnešní noc.
Dnešní noc je pro nás dva,
krásná a dlouhá zábava.
Zábava. Co to je?
Moc, která tě ke mně přiměje.
Miluju tě, ty mě též,
já mám pro tebe větu: "Kam jdeš?"
Kam jdeš, to ty nevíš sám,
ale když přijdeš za mnou, velkou pusu ti dám.
Autor Kakušín, 04.02.2009
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí