Po cestě.

Po cestě.

Anotace: ...

Uběhlo pět už ze tříset dní
a hladomor nepřestal kvést.
Pět světelných let pak připočtem k nim,
zpět na cestu,bude nás vést.

Uteklo pár už hodin z těch set,
nám studna květ mění se v prach.
Za tečku přidáme na tisíc vět,
pod koleny vsypeme hrách.

Ukousl čas nám z dlaně ret prst,
však nepřestal růst proti všem.
Kdo nesnese ze studny té vody hrst,
prach zůstane pouhým mu snem.

Uplaval zámek ,spol tone s ním,
pár skromných nezpackaných chvil.
Na cestě vysněné nadále bdím,
vzdálený set mnoho mil.
Autor Zdenek, 04.02.2009
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..že by to bylo jednoduché čtení,to bych neřekl,potrápil jsem se,ale jo tip

04.02.2009 19:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí