ZX15Y

ZX15Y

Anotace: Sintetické tělo a plastyková duše. To nic to jen věda dělá pokroky.

ZX15Y

železný soukolí
tvojí mysli napoví
Co a kdy máš dělat
a jak se máš chovat

čip ve tvojí hlavě
odpoví ti hravě
kdy baterii dobýt
kdy máš koho zabít

Možná trochu zdaleka
připomínáš člověka
ale pořád jsi jen stroj
stvořený pro boj

Sloužíš vědcům. Sloužíš vládě
Nemáš už nic ve své hlavě
Zabíjíš jen lidi hravě
Ale nevíš co je cit

Operace ukončena

Proč jsi nezabil?
Proč jsi úkol nesplnil?
Proč? Proč?
Já Jáááá Jááááááá

Nemáš právo říkat já
Nesmíš myslet

NE!! NÉÉÉÉÉ!!!

Nemáš právo říkat ne
Nesmíš myslet

železný soukolí
tvojí mysli napoví
Co a kdy máš dělat
a jak se máš chovat

nemáš maso nemáš krev
nemáš duši nemáš dech
na stole byls stvořený
pak dlouho v kleci zavřený

Věda dělá pokroky
ty nemůžeš mýt nároky
nemůžeš mýt život
jsi jen pouhý robot

Operace ukončena
Formátuji paměť subjektu

Uvědomil jsi si sebe
Teď víš co je modré nebe
Rozkazy neposloucháš
A pravidel už nedbáš

Nenajdeš Vrásku
Nepoznáš štěstí
Nepoznáš bolest
A nepoznáš Lásku

Operace ukončena
Paměť vymazána
Autor Arthur Bimbaud, 04.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí