Běž za svým štěstím

Běž za svým štěstím

Anotace: pro moje zlatíčko. drž se! já vím, že to zvládneš.

Sbal si pár svých věcí a běž,
tady přec štěstí nenajdeš
a ty to víš.

Koupíš si jízdenku do velkoměsta,
na konec světa může vést tvá cesta.
Proč ještě spíš?

Odejdi hledat svoje štěstí,
zde dostaneš ránu pěstí
od svých známých.

Od těch, které jsi měla ráda.
Za život bez nich bys teď dala
vše, jen ne smích.

Ten si schovej na budoucnost.
Jdi za štěstím, síly máš dost.
Tak hledej, co ti chybí.

A až to najdeš, napiš.
Zbytečně se trápíš.
Všichni děláme chyby.

Tak se z nich jednou pouč!
Autor Kristine Clary-Aldringen, 04.02.2009
Přečteno 386x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Psavec, Flamy, enigman, Nút, Giginka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Docela parádní.

05.02.2009 00:14:00 | Psavec

Taky držím pěsti...

04.02.2009 20:35:00 | Nút

ST!Je...nádherná...taková no..zkrátka kouzelná!Moc se mi líbí

04.02.2009 20:11:00 | Giginka

...v tuto chvíli jsem to zrovna nepotřeboval číst,ale supertip

04.02.2009 19:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí