Chaotické myšlenky

Chaotické myšlenky

Anotace: když píšete první, co vás napadne -_-"

Jak se svět s životem loučí-
-me se i s láskou (ne)věrnou.

To to ale blbě končí, ne-
-vyzpytatelnou lží, let-
-mo letící letadlový let-
-íme! Do horoucích pekel-
nou silou vládnoucích.

Je to tím žárem či srdce chlad-
-no je na to jít v plavkách ven-
kovní teplota klesla výš-
-iny našim pout mizí v dáli.
Zapomenu na myšlenky mám-li.
Autor Psychopatická lentilka, 04.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí