V bublině zanícená

V bublině zanícená

Anotace: ..

Lahvička bublifuku
tak bezcenná věc
za pár korun
jediná dávajíc
pocit seberealizace
až mě děsí
že taková krása
může vznikat
z mého dechu

Z úst
co plivou
sami na sebe
zanícená
s cestičky slz
v pudrové tváři

Nic není jak dřív
a neopětované dotyky
a podrážděná slova

Já lásku potřebuju!
ne jen ústa na klíč

Oprávněné věty
na které neodpovíš
nestojím o sliby zapomnění
když to cítíš
nezapomeneš

Svádět všechno na mráz
sám víš
že je to v nás
stereotyp nás od sebe trhá
a já vždycky čekám
kdy natáhneš ruce

Utíkám do kyselých dešťů
co mě rozežírají
a ne víc
než to uvnitř

Zase skončím
s rukou na zápěstí
ty nemáš náladu často
a já
to už nezvládám

Neumím být
ani malá ani dospělá
chci jednou
celá prostoupit tu bublinu
a pak prasknout s ostatními

Kdo by pro mě
polykal sůl?
když je v pepřence
Autor jitro, 04.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí