Svět okolo

Svět okolo

Anotace: Malá procházka po kraji...

Dívám se na muže,
sténá a plápolá.
Druhý muž prvního
trhá a pojídá.

Dívám se na dítě,
je tiše, už nebrečí.
Vytrhlé srdíčko
dávno již nebuší.

Dívám se okolo,
na zemi leží cár,
na cáru poznávám
že to byl kdysi pán.

Ruka je od těla,
krev mísí se s bahnem,
přemýšlím nad námi,
jak lehce na život sáhnem'.
Autor Rift, 04.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

04.02.2009 21:58:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí