Má rozmarnost

Má rozmarnost

Anotace: Být v pohodě

Jen bosou nohou líbat rosu
a necítit při tom kosu.
Hladit mraky v leže v trávě
a nedostat se do spárů krávě.
Zobat lesní jahody
a nepoznat červí nehody.
Jen tak chodit dlouze
a okusit jídla nouze.
Muset žebrat o vodu
A vyběhnout radostí sto schodů.
Na vrcholu extáze
válet se v křeči na podlaze.
Dlouho se tomu všemu smát
a pohodlnosti partnera nemuset se bát.
Jemně prstem kreslit po muži
A přivonět si k němu,jako k růži.
Tu rázem divoce se milovat
a na krásnou noc vzpomínat.
Ráno vzbudí mne nový den
a mě donutí opět vkročit ven.

Jen bosou nohou líbat rosu
a necítit...
Autor prostěholka, 04.02.2009
Přečteno 382x
Tipy 14
Poslední tipující: Modrý Adept, Oťas, jedam, enigman, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Holis, Mounkey, BArBArKO, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kosu...

10.02.2009 23:09:00 | enigman

Tipová básenka!

09.02.2009 21:23:00 | Lilly Lightová

Moc pěkná, jen tak dál...

05.02.2009 15:59:00 | BArBArKO

Brouzdat rosou nohou bosou - už se těším.

05.02.2009 14:46:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí