Děsivo

Děsivo

Anotace: Následek poslechu předčítání nehezkého příběhu.

Skví se v temnotách
ona bouře proplakaná
Stokrát protržené mraky
hněvají se a
tlučou do dveří pod chalupou.

Zimní déšť probíjí jiskry
Ryby vyplouvají nad hladinu
žáby zděšeně kvákají
a skáčou do řeky

Na kamenech
zmrzlé řasy
zkoprnělé
hrůzou

Ranní úsvit přináší ticho
Pokoj a mír v plané pláni
Ptáci nocí odlétají
smutkem okováni..
Autor Ariella13, 04.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, lucajda89, Simísek, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nehezky pribeh byl pro tebe inspiraci k hezke basni...
jsem si jista, ze naopak to neumis...

15.04.2009 14:02:00 | strašidýlko-střapatý

Tak nebuď smutná ty.

05.02.2009 19:43:00 | Ariella13

Nebuď smutná...

05.02.2009 19:13:00 | Simísek

Nehezký do hezkého převeden.

05.02.2009 14:44:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí