(Sebe)vražda láskou

(Sebe)vražda láskou

Anotace: Milovat je někdy bolestivé... když mi není dobře i láska bolí

Chci umřít, vážně chci...
Skočit... a mít kremaci...
Nebo ránu elektřinou,
hlavou do zdi, vraždu jinou?
Utápím se v depresi,
Šance na pomoc rázem hynou...
Když ty se jen v duchu ptáš „kde jsi?“
Nejsem! A už nebudu...
Neuvidíš obludu... vězně duševní nerovnováhy,
Který v nenáruči zhyne záhy...
Poté co jen mlčíš...
Život mladý... tak mi chybíš :,-(

PS: Miluju tě... spraví něco?
Poučíš se ze svých chyb?
Cožpak je to velký hřích,
sevřená zlem chvíli být..
Nemoci kleštím uniknout,
do radosti proniknout,
A tak pláčem naději čekám...
zoufám... doufám
Autor Rockinpiru, 05.02.2009
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen tak na zkoušku...
vem si život rumem a
pak až se probudíš,
budeš ráda,
že žiješ:)

16.04.2009 21:11:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí