Strach

Strach

Anotace: tak další do sbírky. snad to není moc špatné.

Statečné brzy opouštím,
do dlouhých vztahů se pouštím
jen s těmi, kteří neodmítnou
půl života prožít se mnou.

Jen silní mě zapudí.
Slabí dojdou záhuby
se mnou ruku v ruce,
svírám jejich srdce.

Pocit, který nepříjemně
ovíjí se, je ode mě.
Zanechávám vtíravý pach,
každý mne zná, neb já jsem STRACH.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 05.02.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí