Romantik

Romantik

Anotace: tak asi na něj poslední dobou trošku víc myslím, než je zdrávo :-)

Znám jednoho romantika
Co ničí sám sebe
Z romance do romance
Snesl by modré z nebe

Znám jednoho flegmatika
Který sám sebe trápí
Hraje si na milence
Zatím jen čas tratí

Znám jednoho neurotika
Který čas svůj sčítá
Lásku by chtěl lehce
Pro polibky si lítá

Až to modré z nebe celé
ženským dáš
Co z tvé duše zbude
až jednou mě potkáš…

Martine, Martine,
netop svou naději ve víně!
Autor Ja-Mijina, 06.02.2009
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na kohosi,na chlapy přece

25.02.2009 20:53:00 | WAYWARD

Tohle je docela trefné, na kohosi mi ušité! :o)

07.02.2009 15:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí