Rozhodování?

Rozhodování?

Anotace: Posledních pár dní, musím přemýšlet.Hodně přemýšlet.A nemám potuchy, jak vyjádřit, jak vyjádřit cíl.

Ty proudy,
Změní se, rázem v nic.
Čas odchýlí se,
úplně pryč.

Známá, neznámá.
Obkročená touhama .
Známá neznámá.
Myšlenka.
Ztrácí se z daleka.

Proč, řekni proč,
v okamžiku mizíš.
Proč, řekni proč,
najednou si cizí.
Proč řekni, proč,
no vážně.

Proč?

Ty proudy v nás,
Odnáší jen čas.
Čas se nezmění.
Ani ten Tvůj hlas.
Žádné souznění.
Nikde není slast.
Ani slzení.

(Mokrá hra,perel padajících z obrovských bran.)

Já, napořád.
Cigánka a obřad.
Nač, řekni nač.
Střevíce mám zouvat.
Sekyrka, ze stodoly,
přináší ten chlad?

Tak řekni, řekni, prosím řekni.
cíl...
Autor anrUth, 06.02.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí