Opojení LSD

Opojení LSD

Anotace: (kratší verze)

Žít znova a zas, budeme žít.

Co je to, děti, co z oblohy letí ?
Tayi, taya, tayi, aye aye
Mana nebes nekonečného bytí.
Dary od táty, tayi, taye aye.

Žít znova a zas, žít znova a zas,
žít znova a zas, zahnat chvění z opojení...

...zahnat chvění z opojení LSD.

Co je to, Otče, v té noci svaté ?
,co vpravo pohne se ?
,co čeká nahoře v Nebi ?
,co tvaruje ruku tvoji ?
,co mě žene stále dokola ?
,co mě sráží na kolena ?
,nemůžes vědět, co ráda mám,
,když do prostoru se vydávám...
Co je to, Otče...
Autor Charlie Mero, 06.02.2009
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí