Živořit

Živořit

Anotace: jen přežívám...

Přežívání, můj jediný příteli!!
Samoto, má jediná milenko!!
Zůstali jsme sami v průčelí
deštivých budov, odloučeni
a smutní

Na zablácených polích lásko...
Naději, má zlá nirváno,
jsi mou jizvou, ohyzdnou vráskou
jsi mým prokletím,
touhou po živoření
chtěl bych pro jednou
mít
v hlavě světlo....
....jasno...
Autor A. W. Dahl, 06.02.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Nivanka, v.hercik, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí