kohouti

kohouti

Anotace: ,,

Opili se na pouti
čtyři staří kohouti
pivo,víno,medovina
teď se hádaj u kravína
kdo komu krkem zakroutí

Hádali se
porvali se
místo peří
krky lysé
zbyly parádníkům
plížili se ke kurníkům
nocí kdy už dávno šlo se spát
zítra ráno z ostudy
ušijí si šat.
Autor zenge, 06.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, židle, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí