Pane Kapitáne....

Pane Kapitáne....

Anotace: ..............

Jen Kapitáne
veďte naší loď
přes nekonečné moře
burácející vlny
slzy mořských pannen
slunečné pláže
jemné lastury
nové naděje
když už se v nic jiného
člověk nedoufá

magické květiny
z rajské zahrady
tajemné dívky
z Tahiti
čokoládové sny
z Ameriky

tam
kde slunce zapadá

tam
kam kompas nás zavede

tam
kde slunce vychází

tam
nalezneme svoji duši

tam
kam odjel
Paul Gaugin.
Autor Vlk v rouše, 06.02.2009
Přečteno 306x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., labuť, enigman, Markéta Hl., 6thSun, Lenullinka, Princezna.Smutněnka, Psavec, kikis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, působivé a líbívé dílko.

07.02.2009 11:04:00 | NikitaNikaT.

přes slzy mořských pannen..... to mě dostalo

06.02.2009 19:54:00 | Princezna.Smutněnka

ano tvá poezie jako celek je skvělá..

06.02.2009 19:16:00 | Mbonita

...báječná poetika... "o)

06.02.2009 18:35:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí