SMUTEK

SMUTEK

Anotace: povzdech po probdělé noci

Miluj a nic neříkej, mně se něžně dotýkej
v milování zůstane náš svět
v tom našem prokletí
šíp andělu přiletí
napíšeme do kůže střípky vět
ozvěnou frází
vteřiny hází
doprovází pozdní odcházení
nikde není
když nám schází
smutek prázdných dní
když se rozední
slibuj co v člověku není
poslední rozednění
smutek prázdných zdí
co z písní vysní
poslední
SMUTEK PRAZDNÝCH DNÍ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.02.2009
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Emira, Mounkey, monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí