Létám

Létám

Anotace: ...

Sbírka: Mé psaní

Letím s větrem,snad odvahy plná,
přede mnou je vše jasné, už ne žádna mlha.

Nemívám závrať, to jen času se bojím,
že brzy vše skončí, k cíli nedoletím.

Však na rukou svých, jako bych pouta měla,
bojím se rozletět víc, pocity držím u těla.

Je to tak krásné, nikoho a nic neslyším,
jen tak si letím a při tom si přemýšlím.

Nikdo ke mě nepronikne, mám štít, co mě vždy ochrání,
nic z venčí ke mě nedolehne, má mysl všemu zabrání.
Autor Aylipo, 06.02.2009
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí