Na ose zed

Na ose zed

Vždyť všichni jen žijeme na ose zed
na bílém plátně, kde tmavá převládá
tak vo co go?!
Vždyť všichni jen žijeme ve volném pádě
v bez konců zdi, odkud hnout se nedá
tak proč ty řeči?!
Vždyť máme si co říct, jen nemáme ta slova
dopadneme na dno ve stejnou chvíli
tak proč ta pýcha?
Vždyť jsme tu jen kompars, víš snad víc
bílé místo na plátně změní se do tmy
tak proč to hraní na Boha?
Vždyť nevíš, zda budeš tu dýl než já
zda budeš nevěsta či smrtka v černém oděná
tak zůstaň u mě dole
Vždyť všichni jen stojíme na výrobním pásmu
na ose zed, kde pravidla končí
nebudeš jiný
tak proč snažit se změnit?
Autor Muta cum liquida, 06.02.2009
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Ledová víla, kikis, xkacerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí