Odhalení

Odhalení

Anotace: Hrátky s "O" :o)

Spatřen ospalým okem okolí
má za následek okořeněnou okolnost
že okolní záležitost je okopírována
tak až přijde okolo
okope vše
co okousalo jeho sebevědomí
čímž zmizí jeho okované okouzlení.
Autor Joyo, 06.02.2009
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí