ČLOVĚK JAKO KNIHA.

ČLOVĚK JAKO KNIHA.

Anotace: Kniha na rozdíl od lidí, když už je ve vazbě si zachovává formát i formu a nikdy nehrbí hřbet.

Sbírka: Breviář bláznů.

Člověk se učí číst,
knihy však moudrost tají,
já dávno jsem si jist,
jen srdce dávno zná ji.

Má kniha jejíž listy
zdobí jen oslí uši,
je pošpiněna místy,
tím co vepsáno v duši.

Ty jsi ta která tuší,
co věčnost vepsala,
že srdcím láska sluší,
jsi snad již poznala.

Jsi-li ta která s láskou,
chce v mojí knize číst,
rád nazvu tě svou kráskou,
když obrátíme list.
Autor ota.pé, 07.02.2009
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: ota.pé, Zasr. romantik, labuť, Gemyni, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jo,fajn ST

07.02.2009 00:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí