tecka myho zivota

tecka myho zivota

Anotace: ...

dva dny v tichu
/dneska zase padaj slzy/
proste mi hrozne chybis
nejvic si preju tvoji lasku
sem sobecka a
to jak sem ti ublizila
te ted neboli
a ja vim
ze kdyby bolelo
byla bych stastna
protoze bych vedela
.

neprsi. nepadaj hvezdy. padaj slzy.

k srdci.

si hrdina moji love story
si love story myho zivota
si muj zivot.

v hlave slysim par hlasu
beru si svy zlamany srdce
zas zpatky
rikas
ze to uz nikdo neslepi

bojis se odpovednosti
nechces bejt mym lepidlem.

sleduju te
jak chodis
sedis
dejchas
mluvis
a jak se smejes.

nikdy me nevidis

.

uprostred nasi cesty
ses otocil.

ja se otacet nechci.
cekam, az se na me podivas
a reknes
ze to byl vsechno jeden velkej omyl
jenze ty des dal
a ztracis se
stava se z tebe tecka

tecka myho zivota

/tak jako bejva za vetou/

tohle je Ten konec

vis
ze te
miluju
navzdy

.
tady mela bejt nase fotka
kdybysme
nakou meli
.

lasko

/řžáčýřžáíščýžáíšřýžšáíř/
Autor embryo v hlave, 07.02.2009
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, kucky, kikis, Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdi dál :)... je mnohem lepší se přes všechno nějak přenýst... nějak přetrmácet, než se pořád vracet a znovu všechno prožívat... :) silu

07.02.2009 18:37:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí