Jak doteky motýlů

Jak doteky motýlů

Anotace: Dílko předešlého večera.

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

V trávě hebké,
motýl sídlí,
našeptává písmenka.

Napovídá,
hlas mu sílí,
dívka píše znaménka.

Zrychluje,
ruka bolí,
básně motýlí spřádá.

Už nemůže,
slzy roní,
a motýl stále našeptává.
Autor Němá, 07.02.2009
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Denael, Šantir, Duhová, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí