Mývalové

Mývalové

Anotace: Dětská.

Mívali jsme mývaly
ti se na nás dívali
jako by nám spílali
proč jsme je zajali.

Pustili jsme mývaly
hned k lesu utíkali
z dáli ještě mávali
dojetím jsme plakali.

Co mývalové dělali
když se v lese schovali
výskali a tančili
svobodu svou slavili.
Autor petříček, 07.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí